Vad är en personuppgift?

All information som kan kopplas till en levande, enskild individ räknas som en personuppgift. Exempelvis namn, adress, personnummer, mailadress. OsbyBostäder är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi ska kunna kommunicera med dig på bästa sätt. Vi dokumenterar även den kommunikation vi har med dig för att kunna ge dig bästa tänkbara service och kunna fullfölja våra åtaganden.

Vi ser till att de uppgifter vi har hålls uppdaterade och att de sparas så länge de är relevanta. Information skickas till tredje part endast om det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig och hur dessa används. Du har även rätt att begära att vi korrigerar eller tar bort uppgifter om dig.

Mer information om GDPR får du via Datainspektionen.

Vad är en personuppgift?

All information som kan kopplas till en levande, enskild individ räknas som en personuppgift. Exempelvis namn, adress, personnummer, mailadress. OsbyBostäder är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi ska kunna kommunicera med dig på bästa sätt. Vi dokumenterar även den kommunikation vi har med dig för att kunna ge dig bästa tänkbara service och kunna fullfölja våra åtaganden.

Vi ser till att de uppgifter vi har hålls uppdaterade och att de sparas så länge de är relevanta. Information skickas till tredje part endast om det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig och hur dessa används. Du har även rätt att begära att vi korrigerar eller tar bort uppgifter om dig.

Mer information om GDPR får du via Datainspektionen.

Om cookies

Vi använder cookies på vår webbplats, osbybostader.se. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Den används för att underlätta för besökaren och för att du ska få tillgång till olika funktioner.

Förenklar för dig som besökare

Om du gör några inställningar eller val på osbybostader.se så kan information om detta sparas i cookien. Nästa gång du besöker vår webbplats slipper du göra om dessa inställningar. Istället meddelar cookien att du varit där tidigare och vilka inställningar som gjorts. Cookies används alltså främst av praktiska skäl för att underlätta för dig som besöker oss.

Olika sorters cookies

Det finns två sorters cookies. Den ena lagras endast tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare. Den typen av cookies används när du besöker osbybostader.se. Den andra sorten sparas som en fil på din dator under längre tid och används när du besöker oss igen. Vi sparar ingen personlig information via cookies. Information om besökaren kan inte spåras.

Om du vill stänga av cookies

Om du inte vill ha några cookies kan du stänga av dessa i din webbläsare. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se din valda webbläsares hjälpsidor för mer information.

Mer information får du via Post- och telestyrelsen.

Om cookies

Vi använder cookies på vår webbplats, osbybostader.se. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Den används för att underlätta för besökaren och för att du ska få tillgång till olika funktioner.

Förenklar för dig som besökare

Om du gör några inställningar eller val på osbybostader.se så kan information om detta sparas i cookien. Nästa gång du besöker vår webbplats slipper du göra om dessa inställningar. Istället meddelar cookien att du varit där tidigare och vilka inställningar som gjorts. Cookies används alltså främst av praktiska skäl för att underlätta för dig som besöker oss.

Olika sorters cookies

Det finns två sorters cookies. Den ena lagras endast tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare. Den typen av cookies används när du besöker osbybostader.se. Den andra sorten sparas som en fil på din dator under längre tid och används när du besöker oss igen. Vi sparar ingen personlig information via cookies. Information om besökaren kan inte spåras.

Om du vill stänga av cookies

Om du inte vill ha några cookies kan du stänga av dessa i din webbläsare. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se din valda webbläsares hjälpsidor för mer information.

Mer information får du via Post- och telestyrelsen.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close